Lieke Martens, la más votada en el Once Ideal FIFPro 2017

Lieke Martens, la más votada en el Once Ideal FIFPro 2017

La holandesa es la primera jugadora de la historia del Barça Femenino elegida por las jugadoras en el equipo del año

La blaugrana Lieke Martens forma part de l’Onze Ideal FIFPro 2017. La davantera holandesa ha estat la més votada entre les 4.100 futbolistes procedents de 45 països. Martens ha aconseguit 1.251 vots, per davant de les jugadores de l’Olympique de Lió, Lucy Bronze i Wendie  Renard. Una altra culer també nominada, Vicky Losada, s’ha quedat a només set vots de veure’s inclosa en una posició al mig del camp.

D’aquesta manera, Lieke Martens veu completat el seu any perfecte a nivell individual. I és durant el 2017 va ser escollida MVP de l’Europeu que va guanyar amb Holanda, The Best per la FIFA i Millor Jugadora de l’Any per la UEFA. És la primera vegada que entra a l’onze ideal FIFPro. També és el primer cop que el Barça Femení té representació a la llista.

L’‘11’ blaugrana comparteix honor amb Hedvig Lindahl (Chelsea), Lucy Bronze (Olympique Lió), Nilla Fischer (Wolsfsburg), Wendie Renard (Olympique Lió), Irene Paredes (PSG), Camille Abily (Olympique Lió), Dzenifer Marozsán (Olympique Lió), Marta Vieira (Orlando Pride), Pernille Harder (Wolfsburg) i Alex Morgan (Orlando Pride).

Força Barça
Força Barça

Relacionado Con este contenido

Cerrar artículo

Relacionado Con este contenido