Inaugurada la Penya Barça Cotlliure

Inaugurada la Penya Barça Cotlliure

La Penya Barça Cotlliure va ser oficialitzada el mes d’abril del 2020, i els penyistes de la Catalunya Nord han hagut d’esperar més d’un any per poder celebrar la seva posada en escena davant de tot el moviment. Fins ara, la situació sanitària no permetia realitzar aquest tipus d’actes, però la determinació dels socis d’aquesta penya va fer possible organitzar un cap de setmana ple d’actes per donar-se a conèixer amb uns 300 participants provinents d’unes 30 penyes d’ambdues bandes dels Pirineus.

Tres dies temàtics

La penya nord-catalana va organitzar la seva inauguració en tres dies temàtics, fet que suposa una clara declaració d’intencions pel que fa als seus eixos vertebradors de cara al futur. D’aquesta forma, i per escalfar motors, les activitats van començar el divendres, amb el dia dedicat a Cotlliure. Els primers a arribar van poder realitzar una visita guiada a la vila. Uns 180 assistents van poder gaudir dels punts més emblemàtics de la localitat, i van acabar la jornada amb un sopar de germanor.

El dissabte era el moment per al “Dia del Barça”. L’acte troncal va tenir lloc a la tarda, amb la inauguració oficial de la penya, situada al Centre Culturel. Hi van assistir uns dos-cents convidats que no van voler perdre’s aquest moment tant esperat, entre els quals s’hi trobaven representants  de penyes veïnes com les de Banyuls-sur-Mer, o Prats de Molló, d’arreu del territori català com Almogàvers Empordà o les penyes de Sallent i Navàs, així com també de més llunyanes com la Peña Barcelonista Soriana, entre d’altres.

Gabriel Cid, membre de la Comissió Social del FC Barcelona, Miquel Puig, director de la Masia, i el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramón Alfonseda, van ser els encarregats de fer els honors, juntament amb el president de la penya, Xavier Orts, i l’alcalde del municipi, Guy Llobet. Un cop finalitzats els parlaments i el tradicional intercanvi d’obsequis, es va tancar la jornada amb un sopar en petit comitè.

El diumenge va ser el dia de la solidaritat. L’exporter i exentrenador del Barça Juan Carlos Unzué va oferir una conferència per explicar la seva experiència i perquè serveixi per conscienciar d’una malaltia com és l’ELA. La Penya Barça Cotlliure tenia clar que Barça i solidaritat van de la mà, i van voler aprofitar aquest cap de setmana per remarcar-ho.

Els actes d’un cap de setmana redó van acabar amb un gran dinar de germanor i amb la visualització del partit per televisió, amb victòria del Barça i el retorn d’Ansu Fati.

Força Barça
Força Barça

Relacionado Con este contenido

Cerrar artículo

Relacionado Con este contenido