Anàlisi dels rivals de la Ronda Elit

Anàlisi dels rivals de la Ronda Elit

El Galati té l’avantatge que juga sense pressió, l’Anderlecht és el rival a batre i el Pula vol aprofitar la condició d’amfitrió per sorprendre

El Barça ja s’ha entrenat al Dom Sportova “Mate Parlov”, l’escenari on tindran lloc els partits de la Ronda Elit. Les primeres sensacions són positives, la pista és de parquet i està en bones condicions, i el pavelló, que té capacitat per a unes 2 mil persones i s’espera que registri una bona afluència de públic, és antic però acollidor.

El Galati, el primer escull

El Barça debutarà aquest dimecres a les 17:30h contra el Galati romanès, el rival més desconegut dels tres. A priori és un escenari favorable per espolsar-se els nervis del debut i agafar bones sensacions de cara als partits contra l’Anderlecht i el Pula. Velasco té els 14 jugadors del primer equip disponibles, tot i que es planteja reservar Lozano després s’hagués de retirar del partit contra Jaén per unes molèsties musculars a la cuixa esquerra.

L'Anderlecht, el ‘coco’

El segon partit serà dijous contra l’Anderlecht belga, que és l’antic Halle-Gooik. Un equip experimentat, amb jugadors de molta qualitat i un projecte dissenyat per aspirar a tot aquesta temporada. A la Main Round van competir de tu a tu amb Mallorca Palma Futsal i Kairat i van passar com a segons de grup. Les estrelles de l’Anderlecht són el porter Roncaglio i el pivot Fits, i comptem amb vells coneguts com Maxi Rescia, Roninho, Diogo i Grello.

El Pula, l’amfitrió

El nivell del futbol sala croat ha pujat molt les últimes temporades i la prova d’això és que els dos representants del país disputaran la Ronda Elit. El Pula té fama de ser un equip molt físic, i Velasco preveu un rival “rocós”. El croats juguen amb l’avantatge ser els amfitrions i venen de plantar cara a l’Sporting Club de Portugal a la Main Round, amb derrota final per 5-3. 

La Ronda Elit comença aquest dimecres i tots els partits del Barça seran retransmesos en directe per BarçaTV i Esport3. El primer serà dimecres a les 17:30h contra el Galati, el segon serà dijous a les 17:30h contra l’Anderlecht, i el tercer serà dissabte a les 20:30h contra el Pula.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionado Con este contenido

Cerrar artículo

Relacionado Con este contenido