Doblete de victorias en la segunda jornada de liga

El equipo masculino ganó por 3-1 al Junior, mientras que el femenino ganó 0-2 a la Complutense de Madrid

Complutense 0 – Barça 2

El primer equip femení ha tornat del primer desplaçament després d'un llarg viatge a Madrid i portant els 3 punts a casa.

En aquesta segona jornada ha costat entrar en el partit i durant els dos primers quarts l'equip va patir davant un oponent que feia un hockey senzill i movia bé la bola.

Després d'unes correccions al descans, les blaugranes van començar amb més energia i ordre en la pressió a la defensa contrària.

La constància va fer arribar el primer gol al 4t quart, a través d'un penal córner executat per Denise Borgström, que va col·locar excel·lentment la bola al pal dret de la portera.

Amb el final proper, es podia sentir la tensió dins el camp. Les jugadores de la Complutense intensificaven el joc i buscaven el gol amb insistència. Però, a l'última jugada de l'enfrontament, Macarena de Sarasqueta marcava el 0-2 definitiu.

Barça 3 – Junior FC 1

El partit del primer equip masculí entre Junior i Barça tenen un encant especial i una amistosa rivalitat.

L'inici ha estat igualat amb oportunitats pels dos equips, fins que al minut 21, Andreas Rafi, ha convertit un penalty-córner en gol. El Junior ha intensificat el seu ritme i el joc ha estat encara més vistós. Al minut 36, arribava el segon gol blaugrana, Emil Devis, culminant una bona jugada d'equip.

En cap moment ha semblat el partit decidit i la pressió del Junior ha fet que Guillem Muñoz transformés, també, un penalty-córner al minut 43, també en el tercer quart. Bones jugades per part del Junior, més joc en equip del Barça, confirmaven que el partit estava viu.

Finalment, un penalty-córner, a tres minuts del final, amb devolució al llançador, ha permès que Linus Michler, marquès el 3 a 1 que ja deixava, ja si, tancat el resultat.

A la fi del partit, Pol Garrido ha manifestat estar molt satisfet del seu equip en aquest inici de temporada.