Derbi català en una jornada molt especial

L'UNES Barça va aconseguir la victòria i continua com a equip invicte

En un dia molt especial, el Dia de la Discapacitat, el conjunt blaugrana visitava Fontajau, contra un Bàsquet Girona que, juntament amb el Barça, arribaven a la cita com a equips invictes.

La primera part va ser molt ajustada i amb alternances constants al marcador. Si bé és cert que al final del primer quart els blaugranes van aconseguir situar-se 9 a sobre.

En el segon quart, algunes errades defensives del conjunt de Jaume Vilella van permetre als gironins tenir opcions clares d’atac, però malgrat aquests detalls, el Barça va marxar al descans amb un avantatge de 13 punts.

Va ser a la segona meitat quan els culers es van escapar i van demostrar el potencial que porten exhibint durant tota la temporada. Amb una bona defensa, amb pocs espais, recuperant pilotes i atacant amb avantatge. Això es va traduir en una clara millora del percentatge d’encert i va permetre sentenciar el duel que va finalitzar amb un marcador final de 36 a 80.

El conjunt blaugrana continua com a líder invicte de la competició. La pròxima cita serà el 17 de desembre en un duel clau pel liderat contra l’UPV de València.

La jornada va finalitzar amb una visita molt especial. L’equip de Vilella va ser present al Palau Blaugrana en l’enfrontament entre el Barça i el Covirán Granada i va gaudir d’una bona victòria del conjunt de Roger Grimau. La cirereta va arribar al descans, quan l’UNES Barça va oferir els dos títols aconseguits fins al moment: La Lliga Catalana i la Supercopa de Catalunya enmig dels aplaudiments dels aficionats, que, a més, van poder gaudir d’una petita exhibició del Barça de Bàsquet en cadira de rodes