El FC Barcelona aplica el 'Protocol de Seguretat i Control de l'Afició Rival' per al partit d'alt risc contra el PSG

El FC Barcelona aplica el 'Protocol de Seguretat i Control de l'Afició Rival' per al partit d'alt risc contra el PSG

Les mesures preveuen que els seguidors del PSG s’ubicaran a la zona destinada a l’afició rival i es fa una crida a no desplaçar-se al partit si no es disposa d’entrada

Per al partit de tornada dels quarts de final de la Champions League que el FC Barcelona celebrarà amb el París Saint-Germain (PSG) a l’Estadi Olímpic Lluís Companys el pròxim dimarts 16 d’abril (21.00 h), el Club, com en tots els partits classificats d’alt risc, adoptarà les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de tots els socis, sòcies i afició local i visitant. D’aquesta manera, implementarà també mesures de control en la venda d’entrades, especialment pel que fa a la venda de localitats i presència a l’estadi d’assistents de l’equip rival fora de l’espai destinat a la seva afició. La finalitat de les mesures implementades és garantir la màxima seguretat per a tot el públic assistent.

Per aquest motiu es fa una crida a tota l’afició de l’equip rival, en aquest cas aficionats i aficionades del PSG que no disposin d’entrada, que evitin desplaçar-se fins a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, ja que no es disposarà de punts de venda d’entrades. Únicament podrà accedir a l’estadi qui disposi d’una entrada gestionada pel seu Club a la zona reservada per a l’afició visitant.

Les mesures que s’han establert i que formen part del protocol habitual per a partits declarats d'alt risc per la Comissió Antiviolència són les següents:

  • Les entrades són nominals.
  • No es podran realitzar activitats d'afició contrària a la zona d'afició local.
  • S’ha bloquejat la venda en el país d’origen de l’afició contrària per IPs i a targetes bancàries del país.
  • Comunicació al web durant el període de venda amb un missatge on s'indica que la venda és únicament per a l'afició del FC Barcelona.
  • Prohibició de lluir vestimenta o roba identificadora de l’equip rival del FC Barcelona, a excepció de la zona reservada a l’afició contrària.
  • Disposar de documents d’identificació oficials per accedir a l’Estadi (entrada i passaport o document d’identificació) per ser mostrada en cas de requeriment.
  • Habilitar els accessos 10 i 11, exclusius per a l’afició visitant.
  • No hi ha venda d’entrades a les taquilles de l’Estadi Olímpic Lluís Companys.
  • Els touroperadors tenen la venda d’entrades limitada.

Recomanacions a tots els socis, sòcies, aficionats i aficionades

Des del Club també es fa una crida al públic assistent al partit perquè es vingui amb temps suficient i amb tota la documentació preparada per ensenyar-la a petició de qualsevol membre del Club o de seguretat a les entrades. Les portes de la instal·lació s’obriran dues hores abans de l’inici del partit per a l’afició contrària, que entrarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys pels accessos 10 i 11, i una hora i mitja abans per a la resta d’afició.

També es recomana seguir una sèrie d’indicacions de mobilitat per facilitar l’accés i la sortida fluida tant a la muntanya de Montjuïc com al recinte esportiu. Per al públic que vagi a veure el partit, es recomana que accedeixi a l’estadi a peu o en transport públic, com el metro o el funicular, entre d’altres, així com a través del servei de llançadores gratuït per a assistents. També es demana al públic que s’eviti, en la mesura que sigui possible, el vehicle privat, sobretot a l’avinguda Maria Cristina per possible concentració dels aficionats de l’equip contrari.

A la zona més propera a l’estadi no s’hi podrà circular i a l’entorn de l’Anella Olímpica només hi podran accedir els vehicles de quatre rodes que disposin d’acreditació. La Guàrdia Urbana retirarà els vehicles estacionats en zones no habilitades. En el cas de les motos, fins a un màxim de 3.500 motos podran accedir-hi i aparcar en zones properes a l’estadi. Tant l’entrada com la sortida de les motos que estacionin a les zones habilitades haurà de ser per l’avinguda Miramar, girant a l’esquerra, a l’altura del carrer Doctor Font i Quer. Per últim, cal recordar que no hi haurà zona de consigna.

En cas que el partit acabi més tard del temps reglamentari, cal recordar que el servei de metro només estarà operatiu fins a les 23.59 h del dia 16 d’abril. Sí que estaran disponibles les llançadores a la sortida de l’Estadi Olímpic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut