N’Guessan renova amb el Barça fins al 2027

N’Guessan renova amb el Barça fins al 2027

El lateral francès superarà una dècada vestit de blaugrana

El FC Barcelona i Timothey N’Guessan han arribat a un acord per renovar el contracte del lateral esquerre, que vencia l’estiu del 2025, fins al 30 de juny del 2027.

L’acte de signatura ha tingut lloc a les oficines de l’Spotify Camp Nou, amb la presència del president, Joan Laporta, i dels màxims responsables de l’handbol blaugrana.

N’Guessan, que va arribar al Barça l’estiu del 2016 procedent del Chambéry, complirà així 11 temporades de blaugrana. El francès, de 31 anys, s’ha convertit des de llavors en un dels grans noms de l’handbol internacional, com demostra el seu palmarès.

I és que Tim N’Guessan ha aconseguit 43 títols amb la samarreta del FC Barcelona, entre els que destaquen 8 campionats de Lliga Asobal, 7 de Copa del Rei i dos d’EHF Champions League.

A més, amb la selecció francesa, el lateral ha guanyat tots els grans títols internacionals, inclosos el Campionat del Món, l’or olímpic i l’Europeu.

La renovació del tercer capità blaugrana és la quarta de la temporada, després de les ampliacions de contracte de Luís Frade i Petar i Djordje Cikusa. L’entrenador del Barça, Carlos Ortega, també ha renovat fins al 2026.

N’Guessan: "Estic agraït, content i espero guanyar més títols"

El francès no ha amagat la seva emoció en el dia de la seva renovació: “Em sento molt agraït per estar tant de temps en el millor club del món. Estic molt content i espero guanyar molts més títols”, ha explicat a Barça One.

“Onze anys al club és molt de temps. M’agrada molt la vida a Barcelona i al Club. Els meus fills són catalans també. Tant ells, com la meva dona i jo estem molt bé aquí al Barça”, ha confessat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut