17 golejadors blaugranes diferents a la Lliga

17 golejadors blaugranes diferents a la Lliga

Fins a 17 integrants de la plantilla del Barça han vist porteria aquesta temporada a la competició domèstica

Amb el gol d'Andreas Christensen al Clàssic del Bernabéu, el FC Barcelona ha assolit la xifra de fins a 17 jugadors diferents que han sigut capaços d'enviar la pilota al fons de la xarxa a la Lliga. Els blaugranes són així el segon equip d'Europa, a les cinc grans lligues europees, que té més golejadors diferents a la competició domèstica, empatat amb el Brentford i el Fulham de la Premier League. De la lliga espanyola, només el Las Palmas i el Betis persegueixen el Barça amb 16 golejadors diferents.

_SG_2426

Lewy, al capdavant del rànquing golejador a la Lliga

El rànquing al conjunt blaugrana l'encapçala Robert Lewandowski amb 13 dianes, el Pitxitxi culer destacat a la Lliga. Al darrere hi ha dos davanters més, João Félix i Ferran Torres, amb set gols cadascun. Raphinha i Ilkay Gündogan n'han sumat cinc a la competició domèstica, mentre que Lamine Yamal i Fermín López han vist porteria en quatre ocasions. Sergi Roberto és l'únic integrant de la plantilla amb tres dianes i, a partir d'aquí, diversos jugadors comparteixen la mateixa xifra de gols. Vitor Roque, João Cancelo, Pedri i Frenkie de Jong han marcat dos gols cadascun, mentre que Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen, Gavi i Marc Guiu han enviat la pilota al fons de la xarxa en una ocasió.

El Barça és el tercer equip més golejador de la Lliga amb 64 gols en les 32 jornades disputades. Només el Reial Madrid, amb 70, i el Girona, amb 67 dianes, són els elencs que superen els registres golejadors blaugranes a la competició domèstica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut