El FC Barcelona posa a la venda les entrades per a la final de Bilbao

El FC Barcelona posa a la venda les entrades per a la final de Bilbao

Els socis i sòcies les podran adquirir a partir del proper 30 d’abril, les Penyes a partir de l’1 de maig i el públic general a partir del 2 de maig

El Barça Femení prepara el camí cap a la final de la UEFA Women’s Champions League a Bilbao després d’haver-se classificat amb una lluitada i merescuda victòria al partit contra el Chelsea. Stamford Bridge ha acabat amb un marcador de 0-2 a favor de les blaugranes, en una tornada de semifinals que començava amb desavantatge per part de les de Giráldez després d’una anada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys que havia acabat amb un 0-1.

Entrades disponibles per a socis, sòcies, Penyes i públic general

El Club disposa de 6.800 entrades per viure la final a San Mamés, que posarà a disposició de socis, sòcies, Penyes i públic general en els propers dies amb uns preus d’entre 15 € i 25 €. Concretament, la venda a socis i sòcies estarà disponible a partir del dimarts 30 d’abril a les 12 h, i en exclusiva durant 24 h. Les Penyes les podran adquirir a partir del dimecres 1 de maig a les 12 h. Finalment, la resta d’afició podrà adquirir les entrades a partir del dijous 2 de maig també a les 12 h.

El Barça Femení i la seva afició, una unió imprescindible per moure Bilbao i tornar a fer història

Si hi ha una tradició a les finals del Femení a la UWCL, aquesta és que milers d’aficionats i aficionades acompanyin les de Giráldez en els seus desplaçaments i facin costat a l’equip amb el suport incondicional que els caracteritza. Ni més ni menys que 15.000 aficionats i aficionades es van desplaçar a Torí per viure la final de la temporada 2021/22 i gairebé 10.000 ho van fer en la darrera edició, a Eindhoven. I en aquesta ocasió s’espera que succeeixi el mateix amb la crida ‘Movem Bilbao’ perquè junts, equip i afició, puguin continuar construint la història.

Moments màgics com l’acompanyament de la marea blaugrana en l’arribada de les jugadores a l’hotel, els crits d’ànim i complicitat en el moment de sortir amb el bus per dirigir-se a l’estadi a disputar la final, l’escalf culer durant els 90 minuts del partit o la rebuda a Barcelona en la tornada de l’equip són instants que queden gravats a la retina de jugadores i fans. Instants que donen sentit a una experiència que, sense aquests, no tindria el mateix significat.

I és que el Femení s’ha convertit en un equip referent arreu del món i està obrint camí a les noves generacions, en gran part gràcies al suport de la seva afició i la visibilitat que els culers li donen mostrant, allà on van, la confiança en l’equip i la inspiració que suposa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut