Barça - SK Brann: Directes a semifinals! (3-1)

Barça - SK Brann: Directes a semifinals! (3-1)

Les blaugranes han superat el conjunt noruec en el partit de tornada dels quarts de final de la Champions i s'enfrontaran al Chelsea a les semifinals per un lloc a la gran final de Bilbao

Cap a semifinals! El FC Barcelona ha guanyat el SK Brann en la tornada dels quarts de final de la Champions i tornarà a estar entre els quatre millors equips d'Europa per sisena temporada consecutiva (3-1). Les blaugranes han encarrilat el partit a la primera part, gràcies a una genialitat d'Aitana Bonmatí, i l'han acabat de sentenciar a la segona a partir de Fridolina Rolfö i Patri Guijarro. Ara, el Barça s'enfrontarà al Chelsea a les semifinals per un lloc a la gran final de Bilbao del 25 de maig.

 

La porteria rival, entre cella i cella

L'Estadi Johan Cruyff s'ha vestit de gala per viure uns quarts de final de la Champions. D'igual manera, les jugadores de Jonatan Giráldez han sortit embranzides i en els primers cinc minuts ja han forçat cinc córners. Graham Hansen ha començat el seu repertori particular, i entre retallades, centrades i xuts, la noruega ha sigut un maldecap per a les seves homònimes. Amb el pas dels minuts, el Barça no ha parat de buscar la porteria rival, com és característic. Entre Aitana Bonmatí, Irene Paredes, Keira Walsh i la mateixa Hansen han tingut la possibilitat de fer pujar el primer en el marcador, però Aurora Mikelsen, com en el partit d'anada, ha evitat qualsevol intent blaugrana.

Aitana fa màgia

I, finalment, ha arribat el premi a la insistència. Després de diverses ocasions, la qualitat d'Aitana Bonmatí ha aparegut per obrir la llauna. La Pilota d'Or ha rebut a la frontal, ha encarat i ha marcat un autèntic golàs amb un xut imparable. Amb el Barça anant a més, Mikelsen ha continuat evitant, amb les seves aturades, que l'electrònic canviés. Així, i a partir de la diana blaugrana, el ritme de joc i les oportunitats han baixat. Mariona Caldentey ha tingut l'última ocasió per eixamplar la diferència abans del descans, però el seu xut ras ha marxat fregant el pal.

Cau el segon

A la represa, i amb res a perdre, el Brann ha sortit amb la intenció de sorprendre. Tanmateix, la primera ocasió s'ha produït a partir de les botes de Graham Hansen, amb la seva rematada marxant per sobre de la porteria visitant. I la noruega ha sigut, en gran part, l'artífex del segon. La 10 blaugrana ha deixat enrere la seva defensora, s'ha endinsat a l'àrea i la seva centrada, després d'uns refusos, ha caigut als peus de Fridolina Rolfö, que ha marcat a plaer per posar terra per mig en el partit i, de retruc, a la següent ronda de la Champions.

El Brann retalla distàncies...

Les constants intervencions de la portera rival han evitat més gols culers i en un contracop ha arribat la diana del SK Brann. Tomine Svendheim ha rebut la pilota dins l'àrea i amb un xut creuat ha batut Cata Coll per retallar distàncies en el lluminós. Tot seguit, Fridolina Rolfö podria haver tornat a donar els dos gols d'avantatge al Barça en el marcador, però el pal ho ha negat. Les noruegues s'han encoratjat i han estat a punt d'empatar el duel a partir d'Anna Aahjem.

... i el Barça sentència

Malgrat tot, les de Jonatan Giráldez han continuat buscant porteria i, finalment, l'han tornat a trobar per sentenciar l'enfrontament i l'eliminatòria. Graham Hansen ha seguit ballant amb la seva defensora, la centrada de la noruega li ha caigut a Aitana Bonmatí, que ha rematat i el refús l'ha caçat Patri Guijarro per marcar el tercer gol blaugrana i posar, ara sí, els dos peus cap a les semifinals de la Champions League.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 3
SK Brann, 1

Barça: Cata Coll; Lucy Bronze, Irene Paredes (Marta Torrejón, min. 70), Ingrid Engen (Martina Fernández, min. 89), Fridolina Rolfö; Keira Walsh, Aitana Bonmatí, Alexia Putellas (Patri Guijarro, min. 70); Mariona Caldentey (Bruna Vilamala, min. 83), Esmee Brugts (Salma Paralluelo, min. 70), Graham Hansen

SK Brann: Aurora Mikalsen; Ingrid Stenevik (Sara Ritter, min. 70), Marthine Ostenstad, Joanna Tynnilä (Johanna Renmark, min. 70); Cecilie Kvamme, Justine Kielland (Anna Aahjem, min. 64), Karoline Haugland, Marit B. Lund (Tomine Svendheim, min. 56); Signe Gaupset, Rakel Engesvik (Amalie Eikeland, min. 46), Larissa Crumer

Gols: Aitana Bonmatí (1-0, min. 24), Fridolina Rolfö (2-0, min. 56), Tomine Svendheim (2-1, min. 70), Patri Guijarro (3-1, min. 88)

Àrbitres: Ivana Martinčić, Sanja Rodjak-Karšić i Maja Petravić. Targeta groga a Ingrid Stenevik (Brann) i Irene Paredes (Barça)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut