Inter - Barça: Reforcen el liderat abans de la Champions (2-3)

El Barça torna de Madrid amb tres punts d'ofici que enforteixen les bones sensacions abans de viatjar a Armènia a per la Champions

El Barça torna a demostrar que és insaciable amb un triomf molt treballat a la pista d'Inter Movistar (2-3). Amb aquests tres punts, gràcies als gols de Matheus i Pito, després del de Raúl en pròpia porteria, els blaugrana s'acosten i molt al liderat matemàtic de la Lliga regular abans del play-off.

Inici amb dubtes i gol en contra

El partit a Torrejón de Ardoz amagava un perill molt clar. En el penúltim partit de la Lliga regular, els blaugrana visitaven un equip de play-off, que volia assegurar-se el factor pista i a les portes de viatjar a Armènia per a disputar la Final Four de la Champions. La proximitat dels partits més esperats de la temporada podia desviar el focus dels culers, i els primers minuts no convidaven massa a l'optimisme.

Remuntada culer abans del descans

Unes primeres imprecisions han derivat en alguns xuts amb perill dels madrilenys, fins que Drahovsky ha caçat una pilota morta per a inaugurar el marcador (1-0, min. 10). Però ha estat en aquest moment que el Barça ha demostrat que no es prenia el partit com un tràmit. Erick ha respost amb un xut al pal i, en el córner de la jugada posterior, la fortuna s'ha aliat amb Touré perquè la centrada del francès rebotés en Raúl Gómez i agafés per sorpresa Jesús Herrero (1-1, min.11).

Arran de l'empat, els blaugrana han seguit insistint per una remuntada que ha materialitzat Matheus. La seva cavalcada individual, amb una definició potent amb la seva cama menys hàbil, la dreta (1-2, min. 18), per a anar al descans guanyant, tot i que en l'última jugada Inter Movistar ha desaprofitat una pèrdua de marca d'Erick que hauria pogut ser l'empat.

Pito fa el tercer

De l'ensurt a la celebració. La de Pito, que ha culminat amb una gran acció una ràpida triangulació del Barça en la primera jugada de la represa (1-3, min. 21). A punt ha estat Inter de ser noquejat, però s'han salvat de les ocasions de Pito i Erick, que no ha pogut fer el quart, i han sortit amb vida d'un moment crític. Més vida encara els ha donat el seu golejador, Raúl Gómez, que ha marcat un gran gol (2-3, min. 29) per a posar el partit en només un gol.

Defensa culer i +3

Tot s'ha complicat encara més amb la cinquena falta blaugrana a més de vuit minuts pel final, i dos minuts després, Dídac Plana s'ha fet gegant per aturar un doble-penal de Terry. A l'altra banda, Jesús Herrero també es lluïa per a impedir la sentència. El Barça ha hagut de defensar gairebé dos minuts contra cinc, però ho ha fet, demostrant que també sap patir, i així s'ha assegurat un triomf que els fa acaronar del tot la primera posició de la Lliga regular. Ara, canvi de xip, i activen el Mode Champions per a tornar d'Armènia com a campions d'Europa.

Fitxa del partit

Inter: 2
Barça: 3

Inter: Jesús Herrero, Raul, Rubi, Cecilio i Pablo - cinc inicial - Fits, Terry, Drahosvky, Lazarevic, Humberto, Korpela i Raya.

Barça: Dídac, Erick, Catela, Touré i Adolfo - cinc inicial - Lozano, Matheus, Ferrao, Antonio, Pito, Kokoro i Puigvert.

Gols: 1-0, Drahovsky (min. 10); 1-1, Raúl Gómez (p.p.) (min.11); 1-2, Matheus (min. 18); 1-3, Pito (min. 21); 2-3, Raúl Gómez (min. 29).

Àrbitres: Navarro Liza i Sarabia Eguiluz. Han amonestat el local Fits i el blaugrana Ferrao.