Barça – Reial Madrid: El Junior, campió d'Espanya amb una exhibició de bàsquet (79-53)

Barça – Reial Madrid: El Junior, campió d'Espanya amb una exhibició de bàsquet (79-53)

Els de Carlos Marín es coronen com a campions d’Espanya a Huelva després de derrotar en un gran partit al Reial Madrid amb un Jakucionis estelar

El Junior del Barça de bàsquet s’ha proclamat Campió d’Espanya en vèncer 79-53 al Reial Madrid a la final d’aquest dissabte. Els blaugranes tanquen d’aquesta manera una gran setmana a Huelva aixecant el títol, que es suma al Campionat de Catalunya aconseguit el passat 21 d’abril. Ara l’equip té un altre gran repte per davant, el Next Generation Tournament de Berlin, que es disputarà del 23-26 de maig coincidint amb la Final Four de l’Eurolliga.

Una gran final

Els blaugranes han començat el partit amb molta intensitat. La bona defensa del conjunt culer provocava anar per davant al final del primer quart (18-14). Al segon, un gran parcial dels blaugranes, amb un inspirat Jakucionis (26 pts), ha permès al Junior marxar al descans onze punts per sobre (41-30).

A la represa, els blaugranes han mantingut el ritme del partit i han aconseguit augmentar l’avantatge fins als 15 punts durant el tercer quart. Ja en l’últim període, l’equip no s’ha relaxat, ha augmentat les diferències i s’ha endut el Campionat d’Espanya per 79-53.

Kasparas Jakucionis ha estat nomenat MVP de la final i del torneig, el lituà ha acabat la final amb 26 punts, 9 rebots i 6 assistències sent la gran figura del partit.

Campionat impecable

El Junior blaugrana tanca així un Campionat d’Espanya excel·lent. Primers de la fase de grups, l’equip es va imposar amb claredat al CD Don Bosco (101-59) als vuitens de final. Als quarts, els de Carlos Marín van guanyar al Casademont Zaragoza 64-57 en un partit molt treballat.

A semifinals, els blaugranes es van imposar 85-82 al Bàsquet Manresa guanyant-se el dret a jugar la final que l’ha enfrontat al Reial Madrid, on s’ha proclamat campió d’Espanya.

A per l’últim repte de l’any

El Barça està en un gran moment de forma en un final de temporada il·lusionant. El passat 21 d’abril l’equip es va imposar 84-74 a la Penya, en la final del Campionat de Catalunya a Salt.

Aquest dissabte s’ha proclamat Campió d’Espanya en guanyar 79-53 al Madrid a la final de Huelva i afronta l’últim repte de l’any amb la màxima confiança.

Del 23 al 26 de maig, coincidint amb la Final Four de l’Eurolliga, el Barça disputarà el Next Generation Tournament a Berlín. L’equip ha quedat enquadrat en el Grup B junt amb l’ALBA de Berlín, l’Overtime Elite i PFBB INSEP Paris, on buscaran competir per el títol del torneig continental.

Bons resultats en els altres tornejos de la base

L’Infantil B del Barça també es va proclamar campió, en aquest cas a Itàlia, on els blaugranes es van emportar el torneig Città Di Ferrara culminant una gran setmana a la ciutat italiana.

Els companys de l’Infantil A van acabar com a  subcampions la Minicopa Mèxic. Els blaugranes van disputar un gran torneig a Tijuana on van sumar una gran experiència amb tot l’equip.

 

 

Foto: Federación Andaluza / Joaquín Cuadrado

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut