La Futsal International Cup ya está aquí

La Futsal International Cup ya está aquí

Los blaugranas jugarán el segundo partido del grupo A, mientras que el Dynamo de Moscú y Carlos barbosa jugarán el primer duelo de la competición

El FC Barcelona Lassa jugarà divendres 24 de juny el primer partit de la Futsal Intercontinental Cup davant del conjunt iranià del Tasisat Daryaei, a partir de les 21.45 hores (hora de Barcelona), en un partit que serà televisat per Teledeporte, Esport3 i Barça TV.

Els blaugranes, que han viatjat amb els dotze jugadors del primer equip més els dos joves del Barça B, Ferran Plana i Esteban, volen començar amb bon peu aquesta competició que encara no es troba a les vitrines del Museu del FC Barcelona.

Il·lusionats pel repte

Encara no fa una setmana de la derrota al quart partit de la final de la LNFS davant del Movistar Inter, però els homes de Marc Carmona afronten aquesta competició amb la màxima il·lusió per poder conquerir un títol que mai han guanyat. De fet, és únicament la segona vegada a la història que els blaugranes juguen aquest trofeu. La primera va ser durant la temporada 1996/97 i els culers van perdre a la pròrroga per 4-2 davant dels brasilers de l’Ulbra.

Tot i comptar amb jugadors que arrosseguen molèsties físiques, el tècnic català compta amb tots els efectius, però haurà de mesurar les càrregues físiques amb molta cura perque es jugaran tres partits en tres dies i les forces, a aquestes alçades de la temporada, ja són poques.

El rival

Tot i ser un desconegut per la majoria dels aficionats del futbol sala, el Tasisat Daryaei són la base de la selecció de l’Iran. A més de ser el campió de la seva lliga, són l’actual campió asiàtic i a les seves files compten amb una llegenda d’aquest esport. Als 42 anys, Vahid Shamsahei és l’ànima de l’equip i un dels millors golejadors internacionals de la història del futbol sala. Els iranians són un equip força tècnic i físic, que pot posar en molts problemes als de Carmona. Els culers hauran de sortir molt concentrats des de l’inici si no volen veure’s sorpresos pels jugadors del Tasisat Daryaei.

Força Barça
Força Barça

Relacionado Con este contenido

Cerrar artículo

Relacionado Con este contenido