Subcampeones de España Alevín

El equipo alevín se quedó a un paso de la victoria final

Semifinals: La Cañada Atlético 1 – FC Barcelona 9

El debut a la fase final va estar ple de nervis, però els alevins del FC Barcelona van respondre a la perfecció i als quatre minuts de partit ja guanyaven per 0-3. Tot i el marcador, la primera part va estar plena d’imprecisions per part dels dos equips, però l’efectivitat del Barça Lassa va tancar la semifinal amb l’1-5 amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, els alevins es van mostrar molt més tranquils, lluny del nerviosisme inicial, i van mostrar un joc molt més coral i força efectiu de cara a la porteria rival. Fruit d’aquesta millora, els gols van arribar amb facilitat i la renda es va anar eixamplant fins al resultat final d’1-9.

Final: FC Barcelona 1 - ElPozo Múrcia 2

La golejada a la semifinal va donar molta confiança als alevins, que van dominar la possessió i les ocasions durant els primers moments del partit. El Barça Lassa disposava de bones ocasions i del domini de la pilota, però el marcador va continuar amb el 0-0 inicial durant una bona estona. Els murcians pressionaven a dalt i elaboraven jugades amb el pivot amb molta rapidesa. A falta de dos minuts, un llançament de falta va suposar el primer gol d’ElPozo Múrcia, que va marxar al descans amb el marcador favorable.

La segona part va ser una còpia de la primera. La possessió era blaugrana, però la defensa murciana estava ben plantada i no permetia ocasions clares. Igual que a la primera part, un llançament de falta va posar el 0-2. El Barça ho va continuar intentant i a falta de gairebé quatre minuts Víctor va fer l’1-2 definitiu. Tot i les moltes ocasions, els alevins no van poder empatar el partit.