El calendario final de Barça y Madrid que decidirá la Liga

El calendario final de Barça y Madrid que decidirá la Liga

La exhibición de Messi en el Bernabéu y el triunfo ante Osasuna hacen que el Barça afronte los últimos cuatro partidos del campeonato con todas las opciones

Queden quatre jornades per finalitzar la Lliga i el Barça segueix amb totes les opcions de tornar-la a conquerir. I és que el triomf al Santiago Bernabéu, resolt per un magnífic Messi el cap de setmana passat amb el seu gol en l’última acció del partit va catapultar els blaugranes a la primera plaça. Una situació immillorable quan abans de trepitjar el feu madridista els blaugranes tenien l’obligació de guanyar si no es volien despenjar gairebé del títol.

Aquest equip vol la tercera Lliga consecutiva i es va demostrar un cop més en el partit d’aquest dimecres davant l’Osasuna aconseguint una espectacular golejada per 7-1. El FC Barcelona va sortir endollat des del primer moment en un duel que va servir, a més, per homenatjar Leo Messi pels seus 500 gols amb la samarreta blaugrana. Mascherano va ser l’altre protagonista del duel després de marcar el seu primer gol amb el Club.

Tot i que el Barça afronta les jornades de Lliga des de la primera plaça, el cert és que té una jornada més que el Reial Madrid, que és segon. Per tant, els blaugranes volen guanyar els quatre partits que queden per posar pressió als blancs, que haurien de perdre un partit o empatar-ne dos perquè el Barça sigui campió, en cas de guanyar tots els partits que queden. Els de Luis Enrique afronten aquest dissabte una visita sempre complicada com és l’Espanyol. I és que un derbi sempre implica molta dificultat. Les tres jornades restants, seran dues al Camp Nou –el Vila-real i l’Eibar, en l’última jornada-, mentre que en la penúltima s’enfrontarà al Las Palmas.

El Reial Madrid, per la seva banda, haurà de rebre el Bernabéu al València, aquest cap de setmana, i el Sevilla, mentre que haurà d’afrontar les visites al camp del Granada, el Celta – el partit ajornat de la jornada 21- i el Màlaga. Unes jornades apassionants que decidiran el campió de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionado Con este contenido

Cerrar artículo

Relacionado Con este contenido