fcb.portal.reset.password

 

El FC Barcelona jugarà el seu primer partit oficial de la temporada contra el Sevilla el proper 11 d’agost a partir de les 20.45h hora catalana. La final de la Supercopa d’Europa enfrontarà els blaugranes contra els campions de la darrera edició de l’Europa League i permetrà els blaugranes reeditar el partit del 2006 a Mònaco. El partit es podrà seguir en directe per TV3, Antena3 i beIN Sports, i internacionalment  a través del web del Club, els seus diferents comptes a les xarxes socials i Ràdio Barça. A continuació us oferim les hores i els canals a través dels quals es podrà seguir aquest Barça-Sevilla arreu del món.

Martes, 11 de agosto

Canadá – Vancouver (11.45AM) / Toronto (2.45 PM)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

TSN5, TSN1, TSN3, TSN4

Los Ángeles – 11:45 AM (PST) / Nueva York – 2:45 PM (EST)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

ESPN3 USA, ESPN Deportes TV, Fox Sports GO, Fox Sports 1 USA, Fox Soccer 2Go USA

Brasil – 3:45 PM (Brasilia)

FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.com.br

ESPN Cono Norte

América Latina – Buenos Aires 3:45 PM / Santiago Chile 3:45 PM / México DF 1:45 PM

FC Barcelona: @fcbarcelona_es www.fcbarcelona.es

Fox Sports Cono Sur, FOX Sports Cono Sur, ESPN Cono Norte, ESPN HD Latin, Fox Sports Chile

Reino Unido – 7:45 PM

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

BT Sport Europe

Francia– 8:45 PM (CET)

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Barcelona – 8:45 PM (CET)

FCBarcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

beIN Sports Spain, Antena 3, TV3, beIN Sports Connect Spain

Países árabes – 9:45 PM (Mecca Time)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com / @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

beIN SPORTS CONNECT Arabia, beIN Sports Arabia 11 HD, beIN Sports Arabia 2 HD

Rusia – 9:45 PM (MSK)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Dimecres, 12 d’agost

India – 12:15 AM (IST)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Indonesia – 1:45 AM (WIB)

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

China – 2:45 AM (CST)

FC Barcelona: www.fcbarcelona.cn

Soccer Betting Channel 64, Cable TV Channel 201 HD, Cable TV Channel 203 HD, Super Soccer Channel 61

Japón – 3:45 AM (JST)

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Australia – 4:45 AM (Sydney)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

beIN Sports Australia, beIN SPORTS CONNECT Australia


Volver arriba
_satellite.pageBottom();