fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova, a la Ciutat Esportiva

Guanyar per deixar el grup llest i només haver de lluitar per ser campions de grup. Aquest és el missatge que es transmet des del cos tècnic del FC Barcelona hores abans del partit a Praga davant el Viktoria, últim campió de la Lliga txeca: "A la Champions i amb el calendari que tenim al davant és vital guanyar aquesta nit –diu Vilanova– i tenir la classificació matemàtica per a vuitens enllestida".

El rival, menys desconegut

Sobre el Pilzen, l'ajudant de Pep Guardiola ho té clar: "Al Camp Nou ja van demostrar què són capaços de fer. No són un equip senzill ni molt menys. Defensen molt junts, amb força i són molt solidaris. I en atac són descarats, com van demostrar a Milà".

Les baixes i els dubtes

Respecte a l'estat físic de Xavi, Vilanova ha comentat: "No correrem riscos amb cap futbolista. Parlarem amb els metges i dependrà de la seva opinió si podem fer-lo jugar o no. Per tant, haurem d'esperar sobre aquest punt".

Tots són importants

Guanyar aquesta nit "significaria un pas important en la planificació de la temporada – manifesta Vilanova – ja que en les últimes jornades podríem fer rotacions". I continuava: "Sempre hem buscat plantilles no gaire llargues precisament per fer jugar tothom, i si hi ha baixes, cridar a gent de baix".

Volver arriba
_satellite.pageBottom();