PRÈVIA: El Barça torna a Wembley

PRÈVIA: El Barça torna a Wembley

El Barça visitarà l’estadi londinenc per enfrontar-se al Tottenham Hotspur (21:00) en la segona jornada de la fase de grups de la Champions League

Retorn a un estadi venerat per tots els culers. En el partit número 300 del conjunt blaugrana a la competició, els de Valverde buscaran tornar a vèncer en un estadi on el conjunt barcelonista guarda molt bons records. I és que a l’estadi londinenc, el FC Barcelona ha guanyat dues Champions League, la primera, al 1992, i la quarta al 2011.

Com arriba el conjunt de Pochettino?

El Tottenham Hotspur arriba al partit després de perdre per 2 gols a 1 a la primera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions davant l’Inter de Milà. No obstant, els anglesos venen de guanyar a domicili (0-2) davant el Huddersfield, i es situen quarts a la Premier League amb 15 punts de 21 possibles. Entre els jugadors destacats s’hi troba el davanter Harry Kane, que buscarà les pessigolles a la defensa culer. Amb qui no podrà comptar Mauricio Pochettino serà amb Delle Alli, que es va ressentir d’una lesió muscular durant un entrenament.

Els escollits per Valverde

Per el duel davant el Tottenham, el tècnic extremeny del FC Barcelona ha escollit els següents jugadors:  Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Rafinha, Cillessen, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Vidal, Vermaelen, Miranda i Iñaki Peña. Així doncs, queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Malcom, Samper i Aleñá. Sergi Roberto, lesionat, i Samuel Umtiti, lesionat i sancionat, tampoc viatjaran amb el conjunt culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionado Con este contenido

Cerrar artículo

Relacionado Con este contenido