FC Barcelona Femenino - BIIK Kazygurt: Entradas anticipadas gratuitas en taquillas a partir del lunes

FC Barcelona Femenino - BIIK Kazygurt: Entradas anticipadas gratuitas en taquillas a partir del lunes

Los socios podrán recoger a partir del próximo lunes y el resto de público, el martes, los tickets para la vuelta de los dieciseisavos de final de la UEFA Women's Champions League, del 26 de septiembre, en el Mini

El FC Barcelona Femení – BIIK Kazygurt, corresponent a la tornada dels setzens de final de la Lliga de Campions, serà d’entrada gratuïta al Miniestadi. Els socis i aficionats que vulguin assistir al duel del dimecres 26 de setembre a les 18.00h podran recollir les seves entrades anticipades a les taquilles dels Accessos 9 i 15 del Camp Nou.

En primer lloc, els socis del Club podran recollir les seves entrades –fins a un màxim de 6 per carnet- a partir del dilluns 24 a les Taquilles dels Accessos 9 i 15 del Camp Nou, des de les 9.30h.

Posteriorment, el públic en general podrà recollir gratuïtament els tiquets –fins a un màxim de 6- a les Taquilles dels Accessos 9 i 15 a partir del dimarts 25 a les 9.30h.

Cal recordar que totes les persones que vulguin accedir al Miniestadi, siguin de l’edat que siguin, hauran de tenir una entrada adjudicada.

Els dies 24 i 25, els horaris d’obertura de les Taquilles dels Accessos 9 i 15 seran de 9.30h a 19.00h. El mateix dimecres serà entre les 9.30h i les 18.45 h a les Taquilles del Gol Nord del Camp Nou.

El públic que assisteixi al Barça-BIIK Kazygurt amb vehicle particular tindrà la possibilitat d’aparcar-lo dins de les instal·lacions del Camp Nou, a través de l’Accés 14.

El conjunt que dirigeix Fran Sánchez necessita remuntar el 3-1 del partit d’anada, jugat al Kazakhstan, per accedir a la següent ronda de la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionado Con este contenido

Cerrar artículo

Relacionado Con este contenido