El Barça B ya ha vuelto al trabajo

El Barça B ya ha vuelto al trabajo

El equipo de Gerard López retoma los entrenamientos este martes por la tarde después de unos días de descanso en Navidad

El filial ja ha tornat als entrenaments. Els nois de Gerard López han fet una sessió aquest dimarts a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tots els jugadors disponibles s’han exercitat al camp 4 menys Marlon, Kaptoum i Paik, que tenen un dia més de permís al tornar del Brasil, Camerun i Corea del Sud, respectivament. Els lesionats Tarín, Martínez, Varo, Marc Cardona i Perea segueixen la seva recuperació, mentre que Aleñá ja fa treball de camp, encara al marge de l’equip. Després de l’entrenament d’aquest dimarts, l’equip tornarà a exercitar-se dimecres al matí, dijous en doble sessió i divendres al matí, abans de descansar 31 i 1 per tornar el 2 de gener i preparar el partit del dia 8 contra el Saguntino.

Declaracions Gerard López:

“Content de tornar a veure als jugadors, a l’equip. La nostra idea era que tinguessin 8-10 dies per desconnectar, amb Nadal i Sant Esteve dintre d’aquests dies. Entrenar tres dies seguits amb avui, demà i demà passat fent cinc sessions i després tornar a desconnectar per cap d’any, així tindran un parell de dies més i ja tornarem el dia 2 per afrontar el partit de Sagunt el dia 8 de gener”.

“La desconnexió ha anat bé, tenim moltes ganes, i més després de l’última victòria al camp de l’Ebro la darrera jornada i la veritat és que tenia ganes de tornar a la feina. Molt feliç de com ha anat la primera volta, intentant assentar les bases de tot el que vindrà i recordant als jugadors que encara queda un camí llarg per assolir els objectius”.

“El 2016 en si ha estat boníssim, sumant 72 punts entre la segona volta de la temporada passada i la primera d’aquesta, l’equip ha estat brillant, i la veritat és que l’objectiu és continuar en la mateixa línia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionado Con este contenido

Cerrar artículo

Relacionado Con este contenido