El Barça recull 24 medalles al Campionat d’Espanya d’Atletisme

El Barça recull 24 medalles al Campionat d’Espanya d’Atletisme

Els blaugranes van sumar catorze ors, cinc plates i cinc bronzes a la competició celebrada a Nerja

El Barça d’atletisme va tornar a mostrar el seu bon estat de forma aquesta temporada, amb una excel·lent actuació al Campionat d’Espanya que es va disputar el passat cap de setmana a la localitat malaguenya de Nerja, que es va tancar amb un total de 21 medalles individuals i 3 medalles en els relleus.

Catorze ors, cinc plates i cinc bronzes

El medaller barcelonista va estar format per catorze medalles d’or, cinc plates i cinc bronzes que, van significar un total de 24 medalles per als atletes del Barça. Les catorze medalles d’or les van recollir el Pol Retamal als 200 metres; Sebastian Martos als 3000 obstacles; Dídac Salas al salt de perxa; Aleix Porras als 400 metres tanques; Carlos Tobalina al llançament de pes; Jordan Alejandro Díaz al triple salt; Jaël Bestué als 100 metres; Laura Redondo al llançament de martell; Carolina Robles als 3000 obstacles; Eva Santidrian als 400 metres; Lucía Pinacchio als 800 metres; Arantza Moreno al llançament de javelina; i els dos relleus de 4x400 tan masculí com femení.

Les cinc medalles de plata les van aconseguir Raquel Gónzalez (10 quilometres marxa); Mónica Borraz (llançament de pes); Alex Gracia (salt de perxa); Hector Santos (salt de llargada); i al relleu 4x100 femení.

Finalment els cinc bronzes els van recollir Andrea San Jose (salt de perxa), Geena Stephens (400 metres tanques); Sophia Molina Isadora (heptatló); Laura Hernández (400 metres); Pablo Montalvo (100 metres).

El club blaugrana es va situar com el millor club estatal, quedant en primera posició en el medaller i en puntuació de clubs, situant-se així per sobre dels seus gran rivals com el Playas de Castellón i el Valencia Club d’Atletisme.

Gran èxit blaugrana als relleus, on es van aconseguir dues medalles d’or en el 4x400 metres, on van sortir en l’equip masculí el Pau Fradera, Pablo Sánchez Valladares, Manuel Guijarro i Lucas Bua; a l’equip femení van sortir la Geena Stephens, Laura Hernández, Lucía Pinacchio i Eva Santidrian. En el relleu 4x100 femení que van aconseguir la medalla de plata, estava format per Jaël Bestué, Anna Monsó, Alba Borrero i Elba Parmo.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionado Con este contenido

Cerrar artículo

Relacionado Con este contenido